Particulier
Zakelijk

Lekker, uw eigen energie!

Greeny Bros. heeft een visie op de toekomst. Een toekomst waarin mensen hun eigen energie winnen met zonnepanelen en die in en om het huis gebruiken of elektrisch rijden. Inmiddels is Greeny Bros. uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor woningen. Wilt u nu ook uw eigen energie winnen?

Altijd het juiste advies

Greeny Bros. is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen bij particuliere woningen. Al meer dan 10 jaar is Greeny Bros. een begrip in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Wij werken met eigen gespecialiseerde installateurs en ervaren adviseurs die u van het juiste advies kunnen voorzien.

Greeny Bros. is erkend installateur Zonnestroom (PV) en Elektrotechnische Laagspanningsinstallaties, aangesloten bij branche-organisatie Holland Solar en levert uitsluitend volgens de strenge Duitse TüV-norm gekeurde zonnepanelen.

Erkende kwaliteit

Greeny Bros. is sinds februari 2015 ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) voor uw zekerheid en zorgeloze stroomopbrengsten. In het onwaarschijnlijke geval dat wij niet in staat zijn om aan onze verplichtingen te voldoen, biedt SGZE de opvolging van de fabrieksgarantie. Ook zijn we aangesloten bij InstallQ. Een erkenning die alleen bestemd is voor installatiebedrijven en adviseurs die over de juiste kennis en kunde beschikken op hun vakgebied.

De beste installatie vakkundig geplaatst

De specialisten van Greeny Bros. kunnen met hun slimme ontwerpsysteem razendsnel berekenen welke opstelling optimaal is voor uw situatie. Hierdoor hebben zonnepanelen van Greeny Bros. een toprendement, en is de installatie beter uitgekiend en tegelijkertijd toch scherp geprijsd. In het advies houden we rekening met vele factoren zoals het beschikbare oppervlak, de oriëntatie, de hellingshoek en het gemiddeld aantal zon-uren in uw postcodegebied. Vervolgens plaatsen onze monteurs de installatie vakkundig en netjes op uw huis.

Kwaliteit gegarandeerd

Greeny Bros. heeft ruime ervaring met de levering en installatie van zonnepanelen bij woonhuizen, bedrijfspanden, agrarische objecten en vooraanstaande instellingen. We werken met onze eigen gespecialiseerde monteurs, en houden zo dus alles in één hand. Greeny Bros. is InstallQ-erkend installateur Zonnestroom (PV) en Elektrotechnische Laagspanningsinstallaties en levert uitsluitend volgens de strenge Duitse TüV-norm gekeurde zonnepanelen. Alle omvormers die wij aanbieden, zijn geoptimaliseerd voor het Nederlandse lichtnet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verduurzaam uw woning en verlaag uw stroomrekening met zonnepanelen. Van de schouw bij u thuis tot en met de installatie door kundige montageteams: wij regelen het voor u.

Ervaar onze scherpe prijzen en vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

Powered bij LeefEnergieBewust

Greeny Bros. vormt samen met diverse andere professionele partijen de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: