Over ons

Greeny Bros. installeren van zonnepanelen

Lekker, je eigen energie!

Greeny Bros. heeft een visie op de toekomst. Een toekomst waarin mensen hun eigen energie winnen met zonnepanelen en die in en om het huis gebruiken (of elektrisch rijden). Inmiddels is Greeny Bros. uitgegroeid tot dé specialist in zonnepanelen voor woningen. Wilt u nu ook uw eigen energie winnen?  Maak een afspraak voor een offerte!


Greeny Bros.

Molenwerf 1a
1911 DB Uitgeest
Tel. 0251 – 860 990
E-mail: info@greenybros.com

KvK Uitgeest 51351374 | BTW nr. NL823235713B01

Over Ons

Greeny Bros. is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen bij particuliere woningen. Al meer dan 10 jaar is Greeny Bros. een begrip in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Er wordt gewerkt met eigen gespecialiseerde installateurs en ervaren adviseurs die je van het juiste advies kunnen voorzien.

Greeny Bros. is erkend installateur Zonnestroom (PV) en Elektrotechnische Laagspanningsinstallaties, aangesloten bij branche-organisatie Holland Solar en levert uitsluitend volgens de strenge Duitse TüV-norm gekeurde zonnepanelen.

Erkend en Kwaliteit

Greeny Bros. is sinds februari 2015 ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie voor uw zekerheid en zorgeloze stroomopbrengsten.

Zonnepanelen Erkend installateur Garantiefonds            Holland Solar