Particulier
Zakelijk

102 woningen wijk Jeruzalem

De spouwmuren zijn geisoleerd met minerale wol en de vloer is geisoleerd met purschuim. De spouwbreedte achter de beton- elementen varieert van 110 tot wel 180 mm. Voor het isoleren van de vloer moest een gat gemaakt worden in de kelderkast. De woningen werden daarnaast voorzien van een nieuw ventilatiesysteem en al het hang/sluitwerk en de buiten verlichting werd vervangen t.b.v. veiligheid.

Andere projecten

Vereniging van Eigenaren Gouden Leeuw

Verwijderen van EPS parels uit de spouwmuren van de 10 woontorens. Reden is dat deze niet danwel onvoldoende verlijmd zijn aangebracht door een andere partij. Dit zorgt voor veel overlast van het isolatiemateriaal in omgeving. Tevens zijn er veel openingen rondom kozijnen etc. deze worden afgedicht. Na het verwijderen worden de spouwmuren opnieuw geisoleerd met Knauf Supafil minerale wol.

Diverse renovatie projecten-mutatie onderhoud en schade herstel

De werkzaamheden variëren van het aanbrengen van spouwmuur- , vloer-, bodem-, en dakisolatie tot het verwijderen, aanvullen of repareren van alle vormen van isolatie. De schade kan bijv. ontstaan zijn door brand, ongedierte, lekkages enz.
Bij renovatieprojecten verloopt de uitvoering in overleg met de aannemer en gezamenlijk wordt de routing bepaald en worden bewoners geïnformeerd.

Sporthal Jachtlust

Sportcomplex Jachtlust is é’n van de sportcomplexen van Koepel sport, welzijn en cultuur van de Gemeente Voorst. De sporthal van ruim 1200 m2 is voorzien van spouwmuurisolatie.
Er is de spouwmuur minerale wol aangebracht. De spouwbreedte variëert van 40 tot 130 mm. Een deel van de spouw is van binnenuit geisoleerd i.v.m. een muurschildering aan de buitenzijde.

Apeldoorn sociëteit

Sociëteit Apeldoorn kreeg een formele status op 11 juli 1849 en is gehuisvest in een in 1879 gebouwd monumentaal pand. Het is één van de oudste sociëteiten van Nederland en de oudste vereniging van Apeldoorn. De spouwmuren zijn daarom ook van binnenuit geïsoleerd. Project heeft de nodige stagnatie gehad door onvoorziene omstandigheden vraagt flexibiliteit en creativiteit van alle betrokken partijen.