Particulier
Zakelijk

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Bij de investering in zonnepanelen wilt u zo min mogelijk risico lopen, daarom bieden wij onze klanten de extra zekerheid van garantie van Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

Greeny Bros. is aangesloten bij stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). In het onwaarschijnlijke geval dat wij niet in staat zijn om aan onze verplichtingen te voldoen, biedt SGZE de opvolging van de fabrieksgarantie. Dit is wel zo prettig omdat er soms pas na vele jaren na aanschaf garantieverzoeken komen.

De belangrijkste garanties op een rij:

  • Aanbetalingsgarantie: bij SGZE aangesloten bedrijven bieden maximale zekerheid.
  • Fabrieksgarantie: naast de aanbetaling is ook de opvolging van fabrieksgarantie gegarandeerd.
  • Geschillenregeling via SGZE: hiermee worden kostbare juridische procedures vermeden.

Voorwaarden bedrijven

Niet elk bedrijf kan zich aansluiten bij SGZE. Zo moeten leden onder meer minimaal één jaar ervaring hebben met de levering en installatie van zonnepanelen en akkoord gaan met de voorwaarden die de stichting aan leden stelt. Verder zijn er strenge financiële eisen waar wij bij Greeny Bros. volledig aan voldoen. Bij de aanschaf van zonnepanelen bij ons weet u dus zeker dat u goed zit wat betreft veiligheid en garantie.

Voor de garantie via SGZE heeft u een geldig garantiecertificaat nodig. Uiteraard vragen wij deze voor u aan na installatie.