Particulier
Zakelijk

Zonnepanelen: ook voor de zakelijke markt

Bij Greeny Bros. staan we ook klaar voor onze zakelijke klanten. We adviseren u graag over de mogelijkheden van zonnepanelen op onder meer uw bedrijfspand, VvE-complex en nieuwbouwwoningen. 

Mkb’ers

Verduurzamen en besparen op energiekosten: het zijn thema’s die meer dan ooit spelen bij ondernemers. Ons ervaren team van zonnepanelenspecialisten werkt nauw samen met uw bedrijf om de meest geschikte installatie voor u vast te stellen, passend bij uw specifieke behoeften en budget.

VvE’s

Bent u namens uw VvE op zoek naar externe deskundigheid rondom het plaatsen van zonnepanelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren team van zonnepanelenpecialisten werkt nauw samen met uw VvE om de meest geschikte installatie te identificeren, passend bij uw specifieke gebouw en budget.

Aannemers

Zowel bij bestaande als bij nieuwbouwwoningen zien wij een forse groei in aanvragen van zonnepanelen. Als aannemer bent u altijd op zoek naar hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de eisen van uw projecten, en daarom bieden wij u een advies op maat. Wij hebben al talloze zakelijke opdrachtgevers bijgestaan.

Woningcorporaties

Als woningbouwcoöperatie wilt u ervoor zorgen dat uw woningen comfortabel zijn voor uw huurders en tegelijkertijd de operationele kosten verlagen. Daarom bieden wij hoogwaardige zonnepanelenoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor woningbouwcoöperaties. Wij denken graag met u mee over mogelijkheden.

Vastgoedbeleggers

Heeft u of belegt u in vastgoed en heeft u vragen over het verduurzamen van uw portefeuille? Wij begrijpen de uitdagingen waarmee vastgoedbeheerders worden geconfronteerd als het gaat om het maximaliseren van de waarde en efficiëntie van hun vastgoedportfolio. We weten dat het plaatsen van zonnepanelen een essentieel onderdeel is van duurzaam vastgoedbeheer, en daarom bieden we hoogwaardige oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verduurzamen van vastgoed en helpen u graag.