Particulier
Zakelijk

Altijd met een volle accu van huis

Nooit meer zorgen om het al dan niet kunnen opladen van uw elektrische auto? Met een laadpaal thuis heeft u altijd zekerheid. Bovendien bespaart u, dankzij het stroomtarief dat bij uw thuis vaak lager is dan bij een openbare laadpaal, op uw stroomkosten.

Helder advies over de perfecte laadpaal

Er zijn diverse laadoplossingen beschikbaar. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw elektrische auto en woonsituatie. En natuurlijk installeren onze bedrijven uw laadpaal daarna graag voor u én kunt u rekenen op een heldere uitleg over het gebruik ervan.

De voordelen van een laadpaal aan huis

Lagere laadkosten
Het energietarief dat u thuis betaalt, is lager dan aan een openbare paal. Ook betaalt u thuis geen extra servicekosten. Zo bespaart u dus op uw laadkosten.

Opladen wanneer u wilt
Nooit meer zoeken naar een laadplek in de buurt of wachten op uw beurt. Met een laadoplossing aan huis laadt u uw auto op wanneer u dat wilt. 

U voorkomt accudegradatie
Heeft u onderweg een lege accu? Dan gebruikt u vast wel eens een snellader. Deze hebben helaas een nadelig effect op de staat van uw accu. Met een thuislader voorkomt u de noodzaak van het gebruiken van een snellader onderweg.

Gratis offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Maak een keuze*
Voor welke onderdelen wilt u een offerte ontvangen*