Particulier
Zakelijk

Zonnepanelen: advies op maat

Weet u al precies wat voor zonnepanelen u wilt? Of wilt u zich juist oriënteren? Greeny Bros. heeft een uiteenlopend assortiment van vooraanstaande A-merk fabrikanten. We adviseren natuurlijk ook graag welke omvormer en montagesysteem het beste bij uw zonnepanelen past, zodat u een uitgebalanceerd systeem op uw woning heeft.

Een zorgeloze ervaring bij de aanschaf en montage van zonnepanelen

Bij ons bent u volledig ontzorgd wanneer u besluit zonnepanelen aan te schaffen en te laten installeren. Samen met u bepalen we de optimale locatie voor uw zonnepanelen, rekening houdend met factoren zoals de zonnestand en het type dakoppervlak – of dit nu schuin of plat is. Door een nauwkeurige berekening van uw dakoppervlak bepalen we precies hoeveel panelen nodig zijn voor maximale efficiëntie. Tijdens de installatie nemen we ook de plaatsing van de omvormer op ons en breiden we indien nodig uw meterkast uit. Uiteraard voorzien we u van duidelijke instructies over het gebruik van uw nieuwe zonne-energiesysteem.

De voordelen van zonnepanelen

Een beter milieu
Omdat u zelf groene stroom opwekt, belast u het milieu een stuk minder.

Een lagere energierekening
Omdat u neemt minder stroom afneemt van het net daalt uw energierekening. De stroom die u te veel opwekt, levert u terug aan het elektriciteitsnet. Zo daalt uw energierekening nog verder.

Een hoog rendement en een snelle terugverdientijd
Dankzij de zeer hoge kwaliteit zonnepanelen profiteert u van een hoger rendement dan vroeger. U verdient uw investering dus snel terug. Aanvullend zijn er ook nog subsidiemogelijkheden.

Een beter energielabel
Het Energielabel geeft aan hoe zuinig uw woning is. Hoe beter uw energielabel, hoe meer uw woning waard is.

Profiteer van de verlengde salderingsregeling

Goed nieuws voor huishoudens die overwegen om zonnepanelen aan te schaffen of een offerte hiervoor aan te vragen: de afbouw van de salderingsregeling is voorlopig van de baan. Dit betekent dat als u investeert in zonnepanelen, u nog langer kunt profiteren van de voordelen van deze regeling. Met salderen kunt u de zelf opgewekte zonne-energie die u niet direct verbruikt, terugleveren aan het elektriciteitsnet. Deze teruggeleverde energie wordt verrekend met de verbruikte elektriciteit, wat resulteert in besparingen op uw energierekening. Dankzij de tijdelijke afschaffing van de afbouw van de salderingsregeling blijft investeren in zonne-energie een aantrekkelijke optie, waardoor u niet alleen bijdraagt aan een duurzamere toekomst, maar ook financieel voordeel behaalt. Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe zonnepanelen uw energieverbruik kunnen verduurzamen en uw energiekosten kunnen verlagen.

A-merk zonnepanelen

Greeny Bros. levert uitsluitend zonnepanelen van A-merken die behoren tot de zogenaamde Bloomberg Tier-1 lijst, een indicatie van de omvang én financiële degelijkheid van een fabrikant. Niet onbelangrijk gezien de door fabrikanten geboden fabrieksgarantie.

Gratis offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Maak een keuze*
Voor welke onderdelen wilt u een offerte ontvangen*