Particulier
Zakelijk

Zo gaan wij te werk

Het plaatsen van zonnepanelen lijkt ingrijpend, maar het is makkelijker te realiseren dan u denkt! In vier overzichtelijke stappen geniet u van uw eigen energie en realiseert u een mooie kostenbesparing.

Zonnepanelen plaatsen? U doet het in vier stappen.

Stap 1: U vraagt een gratis adviesgesprek aan

Iedere woning is anders; het plaatsen van zonnepanelen is dan ook maatwerk. Wij maken graag een afspraak met u voor een adviesgesprek bij u thuis. Dit gesprek, dat u tot niets verplicht, vraagt u eenvoudig aan door te bellen naar 0251 – 860 990.

Stap 2: Wij inspecteren uw woning en u ontvangt een offerte op maat

Tijdens de technische schouw bekijkt een deskundig adviseur uw woning en onderzoekt welke zonnepanelen het beste bij u en uw situatie passen. Wij geven een advies op maat en u ontvangt een  heldere offerte.

Stap 3: Wij plaatsen de zonnepanelen volgens afspraak

Gaat u akkoord met offerte? Dan spreken wij met u de uitvoerdatum af. De termijn tussen acceptatie en uitvoering is gemiddeld 4 tot 8 werkweken. Op de afgesproken dag installeren onze vakkundige medewerkers de zonnepanelen.

Stap 4: U geniet van kostenbesparing

Na de werkzaamheden leveren wij alles op. We laten u zien hoe alles werkt. De verplichte aanmelding bij energieleveren.nl regelen wij voor u.