Particulier
Zakelijk

Uw betrouwbare partner in zonnepanelen

Inmiddels hebben we al meer dan 12.000 huishoudens voorzien van hun eigen zonne-energie. Kiest u óók voor Greeny Bros., dan geniet u van de talloze voordelen die onze zonnepanelen te bieden hebben:

Dé zonnepanelenspecialist

Greeny Bros. heeft een visie op de toekomst. Een toekomst waarin mensen hun eigen energie winnen met zonnepanelen en die in en om het huis gebruiken (of elektrisch rijden). Inmiddels is Greeny Bros. al 10 jaar de zonnepanelen specialist in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht.

De voordelen van zonnepanelen

U bespaart flink op de energiekosten

U neemt minder stroom af van het net en dus gaat uw energierekening omlaag. Wekt u meer stroom op dan u nodig heeft? Dan levert u terug aan het elektriciteitsnet en daalt de energierekening nog verder.

Uw woning stijgt in waarde

Met zonnepanelen op uw dak krijgt uw woning een hogere Energielabel. Dt label laat zien hoe zuinig een pand is. Hoe beter het Energielabel, hoe meer uw woning waard is bij verkoop.

Een hoog rendement en een snelle terugverdientijd 

Zonnepanelen zijn tegenwoordig van zeer hoge kwaliteit en dus geven ze een hoger rendement dan voorheen. De investering is dus snel terugverdiend.

Het is beter voor het milieu

Zonnepanelen wekken hun eigen eigen groene stroom op en dus belast u het milieu een stuk minder.

Powered bij LeefEnergieBewust

Greeny Bros. vormt samen met diverse andere professionele partijen de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: